Belső Írás online műhelysorozat – Kreatív Írástanfolyamok

A Mindennapi NLP online műhelysorozatával most egy olyan módszert sajátíthatsz el, amely egész életedben hű társad lesz. A Belső Írás a legkönnyebben használható személyiségfejlesztő és problémamegoldó módszer, amelyet ha egyszer elkezdesz, többet már nem akarod abbahagyni.

Problémáid vannak, és nincs kinek beszélned róluk? Stresszes az életed, szétszórt vagy, vagy lehangolt? Lelki problémáid vannak, amelyeket eddig nem tudtál megoldani? Vagy egyszerűen csak jól jönne egy hatalmas adag kreativitás a mindennapokban? Szeretnél minden eddiginél jobban FÓKUSZÁLNI a saját életedre?
Nos, jó hírem van. Mindezekhez csupán egy füzetre, egy tollra és önmagadra lesz szükséged.
Olvass tovább!

Minden a szabad írásra épül. Ez a Belső Írás alapgyakorlata.
Ilyen egyszerű az egész (léptesd végig ezt a néhány diát):

A fenti alapgyakorlatra épül a Belső Írás összes gyakorlata. Ez a program a módszer összes lényeges alkalmazási módját megtanítja neked, így azonnal az életed részéve teheted azt. Felhasználhatod azt a belső békéd megteremtésére, a kreativitásod felébresztésére, testi és lelki gyógyulásodra, és még sok másra.

Ha úgy döntesz, hogy megajándékozod magad ezzel a tanfolyammal, akkor először is hozzáférést kapsz a belső oldalhoz, amelyet egy jelszóval tudsz majd elérni. A tanfolyami tartalmat kategóriákba rendeztük számodra:

A fenti dobozokban videókat, prezentációkat, gyakorlatokat, zenei lejátszási listákat és hozzászólási lehetőséget találhatsz. A videók élő webináriumok felvételei, a gyakorlatokat prezentációként tudod léptetni, a tapasztalataidat és a kérdéseidet hozzászólás formájában tudod megosztani.

A tanfolyam ritmusát email-en érkező emlékeztetők segítenek megtartani. A 13 műhelyrészt hat és fél hét alatt fogod elérni. Ez azt jelenti, hogy a fejezetek és gyakorlatok sorban, egymás után válnak számodra elérhetővé a belső oldalon.

Részletes program

A tanfolyam a szabad írásra épülő számos speciális írástechnikába vezet be téged. Közel 40 gyakorlatot fogsz kapni, de a technikák kombinálásával végtelen sokszínű módszerhez fogsz jutni.

1. webinár: SZABADON

2. webinár: MEDERBE TERELVE

3. webinár: TOVÁBB

4. webinár: A HANG ODABENT

5. webinár: TÁVOLRÓL KÖZELEBB

6. webinár: KEDVES ÖNBIZALMAM!

7. webinár: GYÓGYÍTÓ SZAVAK 

8. webinár: KÜTYÜTÁR, KÜTYÜTÁR

9. webinár: EGYSZER VOLT... 

10. webinár: FUSS EL VÉLE

11. webinár: ÍRÁS A TERMÉSZETBEN ÉS EMBEREK KÖZÖTT

12, webinár: ZENÉK, HANGOK ÉS ZAJOK ÍRÁS KÖZBEN

13. webinár: DEPRESSZIÓ ÉS FÁSULTSÁG FELOLDÁSA ÍRÁS KÖZBEN

Mikor és meddig éred el az anyagot?

A tanfolyamot akkor kezded el, amikor akarod, vagyis ha most nincs időd, akkor később is elindulhatsz a Belső Írással (akár évek múltán is). A hozzáférésed ÖRÖKÖS, vagyis az anyagot bármikor és bármennyiszer megtekintheted. Sőt, a jövőben esetlegesen megjelenő összes kiegészítéshez, új gyakorlathoz is INGYEN fogsz hozzájutni.


Szűcs Tibor,
Mindennapi NLP

Mire használtam én ezeket a módszereket?
Nos, ha ismersz, akkor tudod, hogy írásmániás vagyok. Nem igazán tudom elképzelni az életem a tollaim s a füzeteim nélkül. 

Már jó ideje rendszeresen és sokat használom a szabad írást, hogy megőrizzem a belső békémet, hogy nyugodtan és kiegyensúlyozottan vegyem az életben felbukkanó akadályokat - mert nehézségek mindig adódnak.

Amikor kifelé írok, tehát az írásomat publikálom (cikk, blog, tanfolyam, könyv, stb. formájában), minden esetben a Belső Írást használom "alapozásként."

Nálam az alkotás, a kreatív folyamat a szabad írásban bontakozik ki.
Jelenleg számos alkotómunka mellett elsősorban öngyógyításra és hatodik könyvem megírására használom a Belső Írást.


Mire használd TE ezt a programot?


Alapvetően a szabad írás során bármiről írhatsz. Ha csupán ezt az egy dolgot alkalmazod rendszeresen, vagy a Julia Cameron "A művész útja" c. világhírű könyvében ismertetett "Reggeli jegyzetelés" (Morning Pages) nevű módszert kezded el használni, már erőteljes pozitív változásra számíthatsz. Megnyugszol, és képes leszel pozitívan látni a világot. Fókuszáltabbá és kiegyensúlyozottabbá válsz majd, egyszóval: Jobban fogod érezni magad a bőrödben.

Mindezeken túl, mivel ez az írás az általam ismert legerőteljesebb katalizátora a kreativitásnak, a problémáidra olyan megoldásokat fogsz találni, amelyeket korábban nem leltél meg.

Ha szoktál írni (bármit, ahol számít az írás minősége, kezdve marketing anyagoktól a blogon át a könyvekig), a Belső Írás rengeteget javít majd az írásaidon.

És ami még nagyon fontos:
Ez az írás GYÓGYÍT. Gyógyítja a lelkedet, és a testi betegségek esetén is nagyszerű eredményeket (egészséges állapotot) érhetsz el általa.Ez a tanfolyam jelenleg nem elérhető

 

A Belső Írás Webinársorozat rögzített változatát jelenleg NEM tudod megvásárolni. Azonban jelentkezhetsz a Belső írás videós alaptanfolyamra, a színes írásra és a metaforaírás online tanfolyamra is.

profile-pic
Gábor

Nagyon érdekes időt töltöttünk együtt.

Nagyon érdekes időt töltöttünk együtt. Egy kicsit lusta voltam követni az eseményeket, mondjuk így és akkor nem fogom az éppen indult iskolai elfoglaltságaimra. Pontosan mit is jelent, hogy nem követtem? Annyit, hogy a lényeget, a gyakorlatokat mismásoltam el. Isten biz pótolni fogom...

Néha elképzeltem magamban, hogy milyen lenne ennek a szemináriumnak, oh pardon, webináriumnak a struktúrája, ha egy fának képzelném. Most egy kicsit inkább egy olyan ezercsápú marsi fa jelenik meg a fejemben, aminek kicsit amorfak a csápágai. Szóval még nem állt össze a kép. Persze igen, tudom, hogy ezek klassz eszközök, amelyekből célszerű kimazsizni a nekem jókat, hasznosakat, Szóval ha egy ilyen szófelhőt, sőt tovább szaladok, elmetérképet, vagy leánykori nevén mind mapet láthatnék, hát az sokat dobna a tájékozottságomon. Amúgy érdekes módon az a végső érzésem, hogy mindig nagyon vártam már a következő virtuális találkozást és kellemesen, de sajna elég gyorsan repült velünk az idő. Nagyon jól éreztem magam. Köszönöm szépen.

profile-pic
B. Katalin minisztériumi alkalmazott

Sokkal de sokkal többet kaptam, mint amire számítottam.

Sokkal de sokkal többet kaptam, mint amire számítottam. Meglepően színes, változatos feladatokat és végtelen segítőkészséget, nyitottságot Tibortól. Hálás köszönet az egész programért. Nagyon-nagyon élveztem. Az írásban új utakat nyitott meg előttem a rendkívül kreatív és mély feladatokkal. A jól felépített gyakorlatok segítenek elmélyülni, kikapcsolódni és új erőre kapni. :) Köszönöm!

Mit tegyél, ha MOST erre nincs időd?
Nos, ez az írás tulajdonképpen nem kerül sok időbe. 
A tanfolyam sem kerül sok időbe. Valójában a saját ritmusodban tudsz haladni, sőt, később is elkezdheted - de nem ajánlom a halogatást.

Örökös halogatóknak, gyűjtögetőknek nem érdemes most megrendelni ezt az anyagot. Ha később úgy döntesz, mégis van időd magadra, akkor majd megveszed.


Mit tegyél, ha te nem tudsz írni?
Ha úgy érted, nincs stílusod, nem tudsz jól fogalmazni, akkor semmi gond. Itt ugyanis az írás csak a gondolataid papírra vetését jelenti. A Belső Írás az önmagadnak történő írás művészete, senkinek sem kell megmutatni. Az írásaim 90%-át még én sem olvasom el. Itt ugyanis nem a produktum, nem a megírt anyag a cél, hanem maga az írás folyamata és élménye számít.


Mit is érhetsz el?

Nagyon röviden: Megváltoztathatod az életed egy rendkívül kellemes tevékenység által. Szerezhetsz egy életre szóló hobbit. Olyan élethelyzeteket élhetsz meg könnyedebben, amelyekkel korábban nem tudtál mit kezdeni. 


Ebben a tanfolyamban következőket kapod:

  • Hozzáférést a Mindennapi NLP belső oldalán a 13 részes online tanfolyamhoz
  • Emlékeztető email-sorozatot a tanfolyamhoz
  • Minden anyaghoz örökös hozzáférést
  • Belépést a Kreatív Írás zárt Facebook csoportba (egy nagyszerű közösségbe, ahol tapasztalatot cserélhetsz, és segítséget kaphatsz)
  • Segítségnyújtást a tanfolyam közben, válaszokat a kérdéseidre
  • INGYENES hozzáférést minden jövőbeli frissítéshez, kiegészítő fejezethez és új gyakorlathoz
profile-pic
Vranceanu-Kovács Gabriella gyógypedagógus

egy könyvet is képes vagyok írni

Kedves Tibi! Nagyon jól éreztem magam, és köszönöm a lehetőséget. Szerencsére még van pár gyakorlat, amit nem csináltam meg, így olyan, mintha még tartana a dolog, nem kell szomorkodnom, hogy vége. :-) Imádtam, vártam az új és új gyakorlatokat, "találkozásokat" a webináriumokon. Sok ötletem lett és felismerésem, úgy érzem, hogy egy könyvet is képes vagyok írni! Írtam bővebben egy bejegyzést is a blogomban a tapasztalataimról. Köszönök mindent! Gabi

profile-pic
Márta nyugdíjas orvos, nagymama

Ha szeretsz írni nagyon nagy lehetőséget kapsz

A belső írás elsajátításához ez a webinar forma tökéletes választás, mert a jól összefogott előadások között lehet a gyakorlatokat csinálni. Ha csinálom, ráérzek az ízére és megtapasztalom a hasznát. Nagyon nagyvonalú és nemes gesztusként örökös hozzáférés van az előadásokhoz és a gyakorlatokhoz (no meg Tibor segítségéhez is), ez már maga egy kincsesbánya. Ha szeretsz írni nagyon nagy lehetőséget kapsz, s csak rajtad múlik, hogy élsz-e vele! Toll-papír és elhatározás ! Én legjobban a gyakorlatokat szeretem, a mederbe terelt feladatokat. Érdemes megpróbálni, mert megéri. Még a végén rájövök, hogy ki is vagyok, mit is akarok?

Mindennapi NLP, 2020.

>