Belső Írás – élő tanfolyam – Kreatív Írástanfolyamok

Szeretnél egy módszert, amely mindenféle problémás helyzetben segít?
Amihez nem kell semmi, csak egy toll és egy füzet?
Amire mindig számíthatsz?

Belső Írás

A Mindennapi NLP élő tanfolyama

Egerbakta
Erre a tanfolyamra jelenleg
nem tudsz jelentkezni!

Addig is a Belső Írás Alaptanfolyamot tanfolyamot ajánljuk figyelmedbe.

a tanfolyam helyszíne

Mire használhatod a Belső Írást?

- Kreatív problémamegoldásra
- Önismeret elmélyítésére, önmagad megtalálására
- Írói (és más) blokkokon való túljutásra
- Gyógyulásra
- Saját írásaid természetessé tételére
- A stressz elvezetésére
- A céljaid megtalálására
- Az alkotói folyamat megalapozására, kiterjesztésére
- Egyéb személyiségfejlesztő célokra

Miről lesz szó ezen a tanfolyamon?

- A szabad írás - hogyan csináljuk, mire figyeljünk (és mire ne) ?
- Az írás, mint szokás
- Listák
- Leírás és elbeszélés
- A metafora
- Elküldetlen levelek
- A reggeli jegyzetelés (Morning Pages)
- Csoportos írásgyakorlatok
- Színes írás (betekintés)

Minden várakozásomat felülmúlta

A szabad írással rendszeresen írok naplót kb. 13 éve, és a legjobb eszköznek tartom az önmagammal való kapcsolatba lépésre, önfejlesztésre. Izgatottan és nagy várakozással mentem hát el a tanfolyamra, amely minden várakozásomat felülmúlta. Sok fontos, új gyakorlatot ismertem meg, mély felismerésekre jutottam a gyakorlatok végzése közben az életemmel kapcsolatban. Intenzív, energia-teli légkör volt a két nap folyamán végig. Estére sem fáradtam el, sőt még otthon is folytattam az írást. Sokat gazdagodtam a két nap alatt! Köszönöm Tibi!

Gyakorlatok listája

Az alábbiakban a Belső írás élő tanfolyam gyakorlatait találhatod. Mivel a tanfolyam egyes gyakorlatai a csoporttól függően változó időt vesznek igénybe, néhány gyakorlatra nem kerül sor, (azonban a jegyzet ezeket is tartalmazza), valamint számíthatsz újabb gyakorlatokra is. Amire nem jut idő a két nap alatt, azt otthon is el tudod végezni. Mivel a tanfolyam célja a szabad írás szokás szintű kiépítése, bőven lesz időd az összes gyakorlatot elvégezni akár több alkalommal.

Gyakorlatok

 • Pozitív hullámhossz
 • A mindentudó szomszéd (csoportos írásgyakorlat)
 • Szenzáció!
 • Gyönyörű kép
 • Négy
 • Kedves Szódásüveg!
 • Emlék átírása
 • Szörnyen szuper vagyok
 • A varázstárgy
 • Kulcsok (csoportos írásgyakorlat)
 • Arcok és emberek (csoportos írásgyakorlat)
 • A képzelet játéka
 • A tesóm szobája
 • A gondos kertész (színes írás)
 • Elcserélt gyémántok (csoportos írásgyakorlat)

Néhány szó a gyakorlatokról

Ez a tanfolyam főként az alapmódszerre összpontosít, de belekóstolhatsz a színes írásba is. Az egyéni gyakorlatokon túl részt vehetsz izgalmas csoportos írásgyakorlatokban is, amelyek a kreatív írás új dimenziót nyithatják meg előtted.


Az írás folyamatosan változó, újabb és újabb felfedezéseket tartogat, így elképzelhető, hogy a fenti listán túl az élő tanfolyam során egyéb gyakorlatokat is megismerhetsz.

Jelentkezés a tanfolyamra

Erre a tanfolyamra jelenleg
nem tudsz jelentkezni!

A tanfolyamon való részvételi díj:

32 000 Ft

A helyedet 5000 Ft helyfoglaló befizetésével,
vagy a teljes összeg átutalásával tudod biztosítani.

Mivel a résztvevői létszám korlátozott, érdemes minél hamarabb lefoglalni a helyed.

profile-pic
Márta nyugdíjas orvos, 4 unokás nagymama

Ha van benned elég szeretet belső éned iránt, megajándékozhatod magad egy ilyen tanfolyammal.

Ez a tanfolyam azért jó, mert tök mindegy mi a feladat, mindegy miről írsz, mindig magadról írsz, mert hozott anyagból dolgozik mindenki-vagyis saját magából. Az sem számít hogy szépet vagy csúnyát írsz, humorosat vagy szomorút- a lényeg hogy írsz és úgyis felbukkannak a dolgok belőled. Az már csak hab a tortán, ha az írások szépek és jók-márpedig mindig szépek és jók, ha őszinték. Bónuszba kapsz egy csomó ötletet, sok jó barátot, jó hangulatot- amit hazavihetsz, elültethetsz kis cserepekbe és figyelheted a növekedésüket. Ha van benned elég szeretet belső éned iránt, megajándékozhatod magad egy ilyen tanfolyammal. Nem fogod megbánni.

profile-pic
Andi

vadidegen emberekből támogató közösség válik...

Hát nézzük.
Van néhány gondolatom.

Tudod, hogy eléggé tartottam a tanfolyamtól - mit kavar fel bennem, és ilyesmi. Valószínűleg azért, mert kézzel, belső dolgokról a naplóírás jutott eszembe, amibe a legtitkosabb titkokat írja az ember, és jézus, most ezt másik nyolc emberrel meg kell osztanom?!
De aztán jó volt, ahogy a csoport energiája szépen "összevált". Mindig elcsodálkozom, hogy hogyan működik, hogy vadidegen emberekből támogató közösség válik, de pont ez volt itt is. Jó volt, hogy szívfájdalom és sértődés nélkül lehetett nemet is mondani, hogy nem volt semmi muszáj.

A másik: elég szédítő megtapasztalni a szabad írás varázsát. A kézírás, már az iskolai megtanulása óta merev szabályokhoz kötött. A külalak, a helyesírás, amit hosszú-hosszú évekig osztályoztak, csomó bilincset pakol az ember fejébe. Először nem is volt egyszerű, hogy azt mondtad: most kifejezetten szabad rondán és helytelenül írni, csak hagyja folyni az ember. Kábé olyan volt, mint akit egész gyerekkorában arra tanítottak, hogy jaj, vigyázzon a ruhájára, aztán meg valaki azt mondja, hogy szabad a hóban hanyattvágódni, és hóangyalt csinálni 🙂 Hát, szégyentelenül jó. 😀

És a végére vegyük még ide azt is, hogy nagyon kedves az, hogy nem katedráról tanítasz. Nagyon ügyes kézzel és odafigyelően mozgatod a csoportot, mindig figyelsz arra lélekben ki, hol jár, és hogy még a legnehezebb lélektani pillanatokban is fel lehet nevetni általad. Szerintem az, hogy kialakul egy ilyen nyugalmas bizalom a csoportban, a te érdemed leginkább, és bizalom nélkül nincs épülés sem.
Szóval, köszönök mindent.

>